Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

14360
Sdílejte

Potom těsto rozdělíme na menší části, vyformujeme z nich bochánky a každý potom rozválíme na ovál.

Na jednu stranu navrstvíme lžičku náplně, zavineme a druhou stranu nařežeme na proužky. Přeložíme a vyformujeme růžek.

Necháme asi 25 minut ještě podrost na vymazaném plechu.

Recept pokračuje na další straně

Potřeme rozmíchaným žloutek s trochou mléka a posypeme mákem nebo semínky podle chuti.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Video návod:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články