Tohle jsou nejohroženější části těla podle Astrologie u jednotlivých ZNAMENÍ

1495
Sdílejte

Neklidný duch Střelce má na svědomí celkem časté úrazy zejména v dolní části těla. To může souviset i se zrakem, na který by si měli dávat mimořádný pozor! Mají nejcitlivější oči ze všech znamení zvěrokruhu. Střelci by si měli dopřát dostatek odpočinku, v opačném případě pokulhává jejich psychika, a s tím je pak spojena slabší imunita.

Kozoroh (23. prosince – 20. ledna)
Asociace: kosti, kolena, zuby, pokožka, klouby

Charakteristickým znakem tohoto znamení jsou slabší kosti, které se často lámou. Pozor na bolestivé nohy a zejména kolena. Dbejte na správné držení těla. Slabým místem jsou i citlivé uši, ve stáří hrozí vážná nedoslýchavost až hluchota. Obecně se však Kozorohové nesetkávají s náhlými vážnými onemocněními a dožívají se vysokého věku.

Vodnář (21. ledna – 19. února)
Asociace: bérce, kotníky, oběhová soustava

Často je trápí špatný krevní oběh, proto mívají studené nebo naopak, horké ruce a nohy. Citlivým místem jsou oči, které jsou náchylné na záněty a infekce. Také je mohou potrápit slabší kotníky a zejména ženy narozené v tomto znamení bojují s výraznými křečovými žilami.

Ryby (20. února – 20. března)
Asociace: nervový systém, nohy, mezimozek (thalamus)

Citlivé Ryby jsou často nemocné. Důvodem je slabší imunitní systém. Nejednou mají špatné držení těla a náběh na různé smutky, které zahánějí s pohárkem v ruce. V tomto znamení je prý narozených nejvíce alkoholiků! Často trpí bolestmi hlavy a mají problémy se spánkem.

Tento přehled lékařské astrologie je spíše zábavný, neboť o asociacích mezi znameními zvěrokruhu a částmi těla náchylnými na zdravotní problémy neexistují žádné vědecké důkazy. Neznamená to však, že na nich není kousek pravdy. Vycházejí z pozorování a moudrostí našich předků, kteří toho nejednou věděli víc než my.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články