Tohle jsou nejohroženější části těla podle Astrologie u jednotlivých ZNAMENÍ

1495
Sdílejte

Blíženců nejednou sužuje senná rýma, nachlazení a kašel. Není neobvyklé, že Blíženci trpí generalizovanou úzkostnou poruchou, nespavostí a nervovým vyčerpáním.

Pokračování na další straně

Rak (22. června – 22. července)
Asociace: prsa, hrudník, žaludek

Deprese je častým utrpením emocionálních Rakov. Na uklidnění často používají jídlo a pak bojují s obezitou, která vede k nervozitě až depresím. Raci jsou náchylní na trávicí potíže, které se ještě zhoršují přejídáním.

Lev (23. července – 21. srpna)
Asociace: srdce, záda, páteř, krev

Pozor na nemoci srdce, mocný Lev! Vysoký krevní tlak, zablokované tepny a nepravidelný srdeční rytmus jsou rizika, kterým mnozí čelí. Pokud jste Lev, vyzkoušejte meditační techniky na uklidnění.

Panna (22. srpna – 23. září)
Asociace: břicho, střeva

Panny bojují se svou hmotností, ať už jde o příliš vysokou nebo nízkou váhu. Poruchy stravování jsou mezi Pannami běžné, stejně tak onemocnění žaludku, jako jsou vředy a syndrom dráždivého střeva.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články