postup:
Oplatky si rozdrobíme na malé kousky a smícháme s nutellou nebo jinou čokoládovou pomazánkou tak, aby nám vznikla tvarovatelná hmota.
Z této hmoty si vytvarujeme malé kuličky, poklademe je na tác a odložíme do lednice, ať nám trochu ztuhnou.
Nyní si připravíme druhou, světlou hmotu. Umeleme si máslové sušenky a přidáme k nim mascarpone. Opět vymícháme tvárnou hmotu. Vyformujeme si kulky, potom je rozmačkáme na placičky a zabalíme do nich menší nutellové kuličky.
Recept pokračuje na další straně
Kuličky odložíme na 30 minut do lednice, aby trochu ztuhly a potom je polijeme čokoládovou polevou. Tu si připravíme tak, že dáme do hrnce ohřát šlehačku (ale nenecháme ji sevřít).
Nalámeme do ní tmavou čokoládu a metličkou vymícháme na hladkou polevu.