Hříšně dobré dvoubarevné bonbóny v čokoládě s nutellovým jádrem – nepečené: Připravte se, že zmizí z tácku raketovou rychlostí !

2901
Sdílejte

postup:

Oplatky si rozdrobíme na malé kousky a smícháme s nutellou nebo jinou čokoládovou pomazánkou tak, aby nám vznikla tvarovatelná hmota.


Z této hmoty si vytvarujeme malé kuličky, poklademe je na tác a odložíme do lednice, ať nám trochu ztuhnou.

Nyní si připravíme druhou, světlou hmotu. Umeleme si máslové sušenky a přidáme k nim mascarpone. Opět vymícháme tvárnou hmotu. Vyformujeme si kulky, potom je rozmačkáme na placičky a zabalíme do nich menší nutellové kuličky.

Recept pokračuje na další straně

Kuličky odložíme na 30 minut do lednice, aby trochu ztuhly a potom je polijeme čokoládovou polevou. Tu si připravíme tak, že dáme do hrnce ohřát šlehačku (ale nenecháme ji sevřít).

Nalámeme do ní tmavou čokoládu a metličkou vymícháme na hladkou polevu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články