Chcete usnout během 2 minut ? Trik, který používají v Americké armádě. Naučíte se jej i vy

11891
Sdílejte

Studená postel, tma v pokoji, vypnutý mobil, televizor a jiná zařízení, ale i tak potřebujete pomoc s rychlým usnutým ? Ve světě, kde je spoustu stresu, úzkosti a chronické únavy jsou nutná nová opatření ! Jak rychle usnout, pokud se vám to stále nedaří?

Na tuhle otázku vám odpoví členové americké armády, kteří vyřešili problém usínání během několika minut, dokonce i při dělových výstřelech.

O tajemství rychlého usínání bylo napsáno i v knize Relax and Win: Championship Performance v roce 1981. Obsahuje 4 jednoduché kroky, které vám nezaberou více než 2 minuty.


Víme, jak vypadá dobrá a kvalitní spánek, proto se s vámi rádi podělíme o to, jak se zbavit nespavosti a usnout během 2 minut.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články