Budíte se v noci ve stejnou hodinu? Takto zjistíte, který tělesný orgán křičí o POMOC !

4672
Sdílejte

21:00 – 23:00
Pokud jdete brzy spát a budíte se už mezi 21: 00-23: 00, měli byste se zaměřit na svou štítnou žlázu nebo celkově na endokrinní systém. Žlázy se totiž tehdy dostávají do rovnováhy a cévy jsou aktivnější. Může jít o problémy se štítnou žlázou, nadledvinkami, ale také imunitním systémem a metabolismem. Dostali jste se do postele o takovém čase a nevíte usnout? Příliš mnoho stresu a starostí během dne to mají na svědomí.

23:00 – 1:00
V tomto čase se hlásí problémy se žlučníkem. Pokud jste během dne snědli mnoho mastných a nezdravých potravin, tuky se přihlásí o slovo právě v noci. Dejte přednost zelenině, ořechům, olivovému oleji a semínkům, ať máte zabezpečený přísun zdravých tuků, které vás nechají spát.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články