Vtipné srovnání jak řeší situace muži a ženy

2019
Sdílejte

Žena: Jednotlivé barvy prádla má rozdělené na dny, kdy se perou. Po vypraní stopuje čas. Prádlo se nesmí přerušit ! Potom ji podle dokonalého vzorce poskládá, vyžehli a vloží do skříně. Výsledek stojí za to.

PÁNSKÁ / DÁMSKÁ JÍZDA

Muž: Přežije normální den. Večer, bez příprav, hodí sprchu, antiperspirant pod podpaží, rukou si pročeše vlasy a odchází. Na druhý den si s kamarády dávají dohromady střípky z předchozího večera.

Žena: Musí odejít z práce dřív, aby se stihla nachystat. Začíná celá procedura – koupel, výběr outfitu, účes, líčení, doplňky, kabelka, lodičky. Přijde trochu později, ale je to v pohodě, neboť i ostatní kámošky zpožděné. Na druhý den rozebírají chlapi, občas i jedna druhou.

Článek pokračuje na další straně

ÚKLID DOMÁCNOSTI

Muž: Když už není z čeho jíst, pustí se do mytí nádobí. A v tom zjistí, že už by i koš bylo třeba vynést. Když se sehne, vidí na zemi chomáče prachu, tak i vysaje. Toto se děje maximálně jednou za měsíc.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články