Vánoční koláčky jemnější než linecké: Od té doby co mám tento recept, klasiku už nepeču – každý chce jen toto pečivo!

13384
Sdílejte

Rukama vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme 24 hodin v chladničce.

Potom těsto vyválíme a na posypané desce vykrajujeme tvary.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Recept pokračuje na další straně

Doba pečení si třeba uhlídat, protože každá trouba peče jinak. Důležité je, aby byl povrch světlounký.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články