Upekla jsem úžasnou karamelovou bábovku s krémem: Když jsem ji vyklopila z formy, všichni jen otvírali ústa!

15526
Sdílejte

Formu přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu.

Recept pokračuje na další straně

Necháme mírně vychladnout, obrátíme a vyklopíme z formy.

Video postup:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články