Upekla jsem úžasnou karamelovou bábovku s krémem: Když jsem ji vyklopila z formy, všichni jen otvírali ústa!

15526
Sdílejte

1/2 šálku cukru

2 celá vejce

Dále do těsta:

1 šálek pšeničné mouky

½ lžíce prášku do pečiva

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do formy na bábovku nasypme cukr a necháme ho rozpustit. Potom rozpuštěnou směsí – karamelem potřeme i boky formy.

Do mixéru nalijeme kondenzované mléko, vejce a mléko – mixujeme asi po dobu 2 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články