Kokosové vanilkové rohlíčky: Jsou tak fantastické a lehké, že je budete připravovat v zimě i v létě!

4452
Sdílejte

Rohlíčky by měli po upečení získat zlatou barvu.

Nepečte jejich příliš dlouho, aby nestvrdli. Po upečení je obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru a konce můžete ještě obalit v čokoládě. Já to dělám tak, že po obalení jejich cukrem ještě posypu, aby byly dokonale bílé.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články