Fantastické pudinkové pečivo. Dělávám ho nejen na svátky. Stačí jakýkoliv pudink, který máte doma.Je neodolatelné

2620
Sdílejte

Postup:

Všechny sypké ingredience – mouku, puding, prášek do pečiva a cukr smícháme v misce. Pak si připravíme máslo a přidáme, pak vejce a vypracujeme tužší ale hladké těsto. Necháme chvíli odležet zabalené ve folii v lednici .

Těsto jednoduše rozválíme na pomoučeném vále (tloušťka asi 4 mm) a pomocí vykrajovátek vykrajujeme jednotlivé sušenky. Uložíme na plech vyložený papírem (nebo vymazaný) a pečeme při teplotě 180 stupňů 10 minut.

Recept pokračuje na další straně

Pokud rádi experimentujete experimentovat, tak si připravte dvě barvy těsta, světlé a tmavé (do tmavého přidejte i kakao). Potom obě těsta rozdělíme na menší kuličky a vždy spojíme do kruhu 3 světlé a 3 tmavé – střídavě. Namastíme si ruce a mezi dlaněmi rychlými krouživými pohyby spojíme – vznikne nám zajímavý tvar.

Výsledek.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články