Extrémně chutný jablečný koláč z bábovkové formy: Tento recept okamžitě ukládám mezi oblíbené!

4901
Sdílejte

1 lžičku moučkového cukru

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do velké mísy si nalijeme vodu, přidáme cukr, špetku soli, vejce, rostlinný olej, sušené droždí a dobře vyšleháme metličkou.

Ve dvou fázích nyní nasypeme mouku a vypracujeme těsto. Hotové těsto je měkké a nelepí se. Přikryjeme ho potravinářskou fólií a odložíme na teplé místo na 30 minut. Mezitím si oloupeme jablka, zbavíme jejich jádřinců a nakrájíme na plátky. Pracovní desku si vymažeme trochou oleje a přendáme na ni vykynuté těsto. Rozválíme na tloušťku 2 – 3 mm. Nahoře rovnoměrně posypeme cukrem a naskládáme jablka do tří řad.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články