Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

10743
Sdílejte

strouhaný kokos

Recept pokračuje na další straně

postup:

 

Hladkou mouku spolu s práškovým cukrem a kakaem prosejeme do misky, přidáme vajíčko, nakrájené máslo pokojové teploty a vypracujeme kuličku cesta.

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice na hodinu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články