Dobrovolníci vyzkoušeli VAKCÍNU proti Covidu: Toto jsou vedlejší příznaky!

4638
Sdílejte

Firma Pfizer a BioNTech ohlásili, že se jim podařilo vyvinout novou vakcínu, která má účinnost až 90% a mohla by být distribuována do zemí již koncem tohoto roku. Očkování by mělo proběhnout dvakrát pro spolehlivý výsledek a Evropská unie již nyní zvažuje objednávku 300 milionů kusů pro členské země. Grendel z OĽaNO i Pellegrini z Hlasu přitom již v srpnu uvedli v relací Na tělo, že by vakcína měla být povinná alespoň pro nejrizikovější skupiny obyvatelstva.

Po vyzkoušení vakcíny na více než 43 tisíc dobrovolnících ze zahraničí se tito rozhodli ostatním prozradit, jak samotné očkování probíhá. Vedlejší účinky přitom přirovnávají k těm po vakcíně proti chřipce. 45-letá žena pro DailyMail uvedla, že první dávka vakcíny jí způsobila mírné chřipkové příznaky, přestože po druhé dávce byly příznaky výraznější. 44-letý muž zas potvrdil, že se po vakcíně cítil jako po víkendové opici, ale symptomy rychle vymizely.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články