Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

2621
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Čokoládu si nalámeme a dáme do hrnce. Ve vodní lázni si čokoládu rozpustíme tak, aby vznikla kompaktní poleva. Mezitím si upečeme roládu na 170 ° C v předehřáté troubě do zlatova. Po upečení ji polijeme čokoládovou polevou. Do středu nasypeme nasekané ořechy.

 

Roládu si nakrájíme a můžeme ji podávat.

 

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články