3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny !

8869
Sdílejte

1/2 hrnku čokolády, kterou jsme si rozpustili ve vodní lázni

postup:

Máslo si vyšlehejte do pěny – mělo by být jemné, ale stále studené. Následně všlehejte kondenzované mléko (šlehejte 2 minuty). Pak zašleháme půl šálku vaší oblíbené rozpuštěné čokolády (šlehejte asi 1 minutu).

Krém je hotový a můžete ho použít i na plnění, i na zdobení. Krásně drží a výborně chutná.

Recept pokračuje na další straně

kávový krém

potřebujeme:

500 g másla – změklého ale studeného

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články