Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

20464
Sdílejte

Přejeme dobrou chuť!

TIP: Pokud se rozhodnete připravit tyto žebra na grilu, pravidelně je podlévejte pivem – díky tomu bude maso mnohem šťavnatější a aromatičtější.

Pokud máte rádi kontrastní chuť, přidejte do marinády trochu medu pro bohaté aroma a chuť. Takto můžete upéct nejen žebra, ale i jakékoliv jiné maso – kuřecí stehna, křídla, vepřové plátky atd. Chutná výborně pečené v troubě, i na grilu.

zdroj : souspark.ru

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články