Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

20464
Sdílejte

1. Žebírka si omyjeme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na menší porce.

2. Cibuli si očistíme, nakrájíme na poloviční kroužky a přidáme k žebrům.

3. Osolíme, opepříme, žebra potřeme hořčicí, zalijeme pivem a dobře promícháme.

4. Maso přikryjeme a necháme takto v chladničce stát asi 1 – 2 hodiny.

5. Po uplynutí této doby vložíme pekáč s žebry do trouby předehřáté na 200 ° C a pečeme do měkka.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články