Většinu žen po 50-tce trápí vrásky kolem očí a na krku: Neutrácejte za botox – toto omladí celý obličej a nestojí to skoro nic!

3185
Sdílejte

Poskytuje komplexní omlazení a zpevnění pokožky kolem očí. Pomáhá bojovat s jemnými vráskami.

Bílek smíchejte s 1 lžičkou ovesných vloček a 1 lžičkou medu. Naneste směs na pokožku pod očima, přikryjte mokrými vatovými tampony. Nechte působit 30 minut, opláchněte teplou vodou. Následně naneste na oční víčka jakýkoliv zvlhčující krém.

Maska z vaječného bílku s citronem a petrželkou

Složky mají silný stahující účinek. Rozjasňuje tmavé kruhy, čistí póry, dělá pokožku hladkou a pružnou.

Smíchejte vaječný bílek s 0,5 lžičky citronové šťávy a 0,5 lžičky petrželové šťávy. Aplikujte na kůži horních a dolních víček, zbytky naneste po celé tváři. Počkejte, dokud je směs zcela suchá, poté opláchněte teplou vodou. Snažte se mít pokožku uvolněnou.

Pamatujte: jakákoli maska ​​by měla aplikovat na důkladně vyčištěnou pokožku. Chcete-li dokončit ošetření proti stárnutí, na konec udělejte krku masáž obličeje kostkou ledu. Pohybujte se podél masážních linií zdola nahoru.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články