Většinu žen po 50-tce trápí vrásky kolem očí a na krku: Neutrácejte za botox – toto omladí celý obličej a nestojí to skoro nic!

3179
Sdílejte

Kůže očních víček je nejtenčí a nejzranitelnější. Rychle na nich vidět všechny bezesné noci, drastické diety, chyby v péči. Důsledkem těchto faktorů jsou váčky a tmavé kruhy pod očima, vrásky a záhyby, které se stávají výraznějšími, jak pleť stárne.

Čas to však nespočítá jen těm, který mají nesprávný životní styl. Jde prostě o znak stárnutí pokožky, který je absolutně přirozený. Mnozí lidé právě proto podstupují nákladné kosmetické procedury s cílem běh času trochu zpomalit. Ukázalo se však, že často jsou nejúčinnější ověřené postupy vytvořené přírodou.

Oční masky s obyčejnými vajíčky obnovují, hydratují a vyhlazují. Po prvním použití se vaše pokožka rozjasní a vyhladí. Jemné vrásky zmizí a ty hluboké se stanou méně nápadnými.

Maska „náhradní botox“

Chcete-li připravit masku „náhradní Botox“ doma, budete potřebovat jen dvě složky – 2 lžičky bramborového škrobu a 1 vaječný bílek  . Bílek vyšlehejte do husté pěny. Přidejte suchou přísadu a znovu rozšlehejte.

Když je hmota homogenní, aplikujte ji na čistou pokožku obličeje, krku, dekoltu, jakož i na ruce – to znamená na všechna místa, kde kůže rychle ztrácí pružnost a projevují se na nich známky věku.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články