Ruce o 20 let mladší: Kosmetička poradila trik pro krásnou pokožku – výsledek za 24 hodin!

2277
Sdílejte

Pokračování na další straně

Cukr a olivový olej

Další Hydratačně – peelingovou kúrou je spojení olivového oleje a cukru. Cukr je odstraní odumřelé buňky a olivový olej vyživuje pokožku, hydratuje a pomáhá odstranit tmavé zbarvení pokožky způsobené nedostatečnou hydratací a slunečním zářením.

Smíchej e 3 lžíce olivového oleje a 2 lžíce cukru . Směs naneste na ztmavlé místa a jemně masírujte. Nechte působit 5 minut a potom omyjte vodou.

Jedlá soda a mléko

Připravte si pastu z jedlé sody a mléka. Tato pasta má stejně jako předešlé metody rozjasňující a peelingový účinek na pokožku. Pastu naneste na tmavé suché místa a jemně masírujte . Potom nechte působit několik minut a omyjte vlažnou vodou.

Citron, med a cukr

Tento domácí recept je velmi jednoduchý a jeho účinek spočívá v kombinaci silných přírodních surovin . Cukr působí jako exofilačný činitel – přírodní peeling, který odstraňuje mrtvé buňky na pokožce. Citron má bělící účinek a spolu s kyselinou glykolovovu z cukru dodává pokožce výživu. Med je bází, která spojuje obě přísady, hydratuje pokožku a působí jako prevence proti zhnědnutí kůže .

zdroj: chita-brita

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články