Řezy Černé růže: Tento zákusek nemá konkurenci, zbožňuje ho celá rodina !

6292
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Tmavé těsto: (plech 34 x 24 cm): máslo vyšleháme s cukrem, všleháme žloutky, přimícháme směs mouky, ořechů, prášku do pečiva, kakaa a strouhanky. Promícháme a zvolna vmícháme sníh, ušlehaný z bílků se špetkou soli.

Plech vyložíme pečícím papírem , napříč poklademe v pravidelných rozestupech vedle sebe smotané roládky, do prostoru mezi nimi dáme tmavé těsto. Pečeme v předehřáté troubě na 180 ° C cca 30 minut, ke konci přikryjeme pečícím papírem, aby roládky moc neztmavly.

Špejlí zkusíme, zda je těsto propečené. Moučník necháme vychladnout, celý potřeme pudinkový-máslovým krémem a polijeme čokoládovou polevou. Necháme v lednici alespoň hodinu ztuhnout.

Na krém svaříme mléko s rozmíchaným pudinkem na krém, necháme vychladnout. Občas promícháme, aby se netvořil škraloup. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a vYšleháme vychladlý pudink.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články