Prášek mocnější než soda bikarbona: Zbavuje bolesti do 2 minut a léčí celé tělo !

2979
Sdílejte

Pokračování na další straně

Hlavní příčinou nedostatku hořčíku v naší stravě je to, že „moderní“ zemědělské metody přispěly k jeho nadměrnému odčerpání z půdy. Pak se samozřejmě nenachází ani v plodinách, které na takové půdě vypěstujeme.

Problém dále ještě více zhoršuje časté používání umělých hnojiv, pesticidů a herbicidů. Jednou z možností je užívání doplňků stravy s obsahem hořčíku. Lidé často užívají hořčík, ale neužívají správný druh nebo ne v dostatečném množství.

Studie prokázaly, že formy hořčíku jako jsou aspartát, citráty, laktáty nebo chloridy se vstřebávají mnohem lépe než oxidy nebo sulfáty.

Rovněž je vhodné, aby doplňky obsahovaly kromě hořčíku i vápník, vitamín D a vitamín K2, protože tyto látky se navzájem doplňují a metabolismus jedné není možný bez přítomnosti ostatních.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články