Nejpřesnější horoskop, jaký jste kdy viděli: 90–95% přesný !

39813
Sdílejte

Váhy

(23. září – 22. října)
Vyvážený a šťastný

Váhy jsou nejbystřejší lidé na Zemi. Je nemožné na ně zapomenout. Žijí ve svém vlastním světě tužeb a fantazií. Ale v určitém okamžiku změní svůj postoj k lidem a stanou se velmi náročnými. Toto období je jen třeba zažít. Drží krok s módou a mají skvělou náladu. Optimismus je jejich druhé já. Váhy jsou spolehliví přátelé a milenci.

Štír

(23. října – 21. listopadu)
Magnet na všechny značky

Štíři dokážou nemožné. Jsou rozkošné, ale se silným jádrem. Jejich smysl pro humor je úžasný a jejich sexualita je mimo měřítko. Štíři milují peníze, nebo spíše velké peníze. A peníze zase mají velké sympatie k představitelům tohoto znamení. Štíři preferují dlouhodobé vztahy, ale někdy nepohrdnou flirtováním světla.

Střelec

(22. listopadu – 21. prosince)
Spolehliví samotáři

Střelci jsou spolehliví a loajální. Jsou vášnivými milenci a sexuálními samotáři. Dělají skvělé rodiče. Ale jako partneři jsou složití. Raději se s nimi nehádejte. Střelec někdy věří v zázraky, a tak si dovolují snít. Ale ve věcech života je extrémně na zemi. Střelec postaví dům, vychová syna a zasadí strom. Všechno je podle standardu, ale s jistým elegantním. Vědí, jak se starat, takže tito lidé nemohou být propuštěni ze života.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články