Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

21775
Sdílejte

Hledala jsem recept na koblihy, které by byly krásné jemné, ne tak mastné, jako ty klasické.

Našla jsem tento fantastický recept na koblihy s čokoládou, které vůbec nejsou mastné a chutnají výborně!

Co budeme potřebovat:

500 g hladké mouky
50 g másla
100 g cukru
10 gramů sušeného droždí nebo 1/2 kostky čerstvého
2 vejce
120 ml vlažného mléka
125 gramů ricotta sýra nebo pomazánkového másla
čokoládové lupínky
moučkový cukr
pomerančová kůra

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články