Dávka zdraví z kuchyně: Tato potravina léčí zažívací potíže, nadváhu a pomohou i při kožních onemocněních !

1571
Sdílejte

Pšeničné otruby jsou zásobárnou živin. Obsahují hodně nerozpustné vlákniny, která v moderní stravě často chybí a kromě toho je bohatá na minerály, vitaminy B-komplexu (B1, B6, B9), vitamin E a antioxidanty (zejména fenolové sloučeniny). Jak uvádí pšeničné otruby vám mohou pomoci při různých zdravotních potížích!

obezita

Pokud máte problém s váhou, konzumujte alespoň 1 lžíci krupičných prášku před každým jídlem. Jakmile se dostanou do žaludku, vlákna v ní zvětší svůj objem a dodají pocit sytosti, což zabrání konzumaci velkého množství jídla.

Problém s trávením

Kromě vlákniny obsahují pšeničné otruby enzymy, které aktivují trávení a pomáhají spalovat přijatou potravu. V případě problémů s trávením si můžete dát 1/2 lžičky krupičných prášku vždy před a po jídle. Je to užitečný prostředek k prevenci nepohodlí způsobeného trávicími obtížemi jako jsou nadýmání, plynatost, příznaky kolitidy.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články