Zákusek „Tvarohový Míša“: Takovou dobrotu jsem nejedla, ani nepamatuji a děti ho doslova zbožňují !

14684
Sdílejte

Vyšleháme žloutky s moučkovým cukrem, přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakao a ušlehaný tuhý sníh.

Vytvořené těsto pečeme v předehřáté troubě asi 10 min. při 180 ° C na vymazaném a hrubou moukou vysypaném plechu.

Po upečení piškot necháme vychladnout.

Než piškot vychladne, vymícháme jemný krém z tvarohu, másla a cukru.

Recept pokračuje na další straně

Vychladlý piškotový plát potřeme krémem a necháme v chladu ztuhnout.

Připravíme polevu: Do rozpuštěného tuku nalámeme čokoládu a mícháme, až vznikne hladká hmota. Za stálého míchání postupně přidáváme lžíce mléka. Hladkou polevou polijeme moučník a necháme ztuhnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články