Když mám doma 2 pláty listového těsta a mám chvíli čas, připravím tento rychlý koláč a všichni se ho pak nedokážou dojíst !

5346
Sdílejte

vanilkovou esenci

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do hrnce si dáme 4 žloutky, přidáme všechen cukr, mouku a vymícháme metličkou. Přidáme mléko a metličkou vyšleháme na hladkou konzistenci. Přimícháme vanilkovou esenci a dáme hmotu vařit na sporák. Za stálého míchání vaříme asi 2 minuty dokud krém nezhoustne.

Pláty listového těsta si rozložíme na pečící papír a podle dortové formy vykrojíme kruh. Jeden necháme v celku, druhý nakrájíme do tvaru mřížky, každý kousek potřeme vodou, posypeme cukrem, oddělíme mírně od sebe a vložíme do trouby předehřáté na 170 ° C. Pečeme asi 15 minut v horkovzdušné troubě.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články