Cukr nasypeme do hrnce a necháme ho roztavit . Jakmile cukr zkaramelizuje, přilijeme do něj horkou smetanu. Buďte opatrní, bude to prskat! Vaříme, dokud se karamel úplně nerozpustí (když to bude hodně husté, přilijte ještě trochu horké smetany). Ihned nalijeme na větrník a dáme chladit do lednice. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Bezkonkurenční Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept z brambor. Stačí 200g mletého masa, 1 brambor a kysané zelí. Lepší jak bramboráky !
- Francouzský krémeš z listového těsta! SNADNÁ PŘÍPRAVA
- Hrníčkový zázrak z 1 vajíčka: Toto je nejlepší ořechový zákusek, jaký znám – o nic složitější než bublanina !
- Nejlepší krém z tvarohu, který se hodí do všech dortů, zákusků a sladkých sklenic: Příprava na 5 minut !