Karamelový větrník z plechu: Takový zákusek nekoupíte ani v cukrárně, nejlepší recept !

28241
Sdílejte

Na karamelovou polevu:

250 g cukru krupice

250 ml smetany na šlehání

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Vodu rozehřejeme s máslem a solí, potom přidáme mouku a za stálého míchání vaříme na mírném ohni tak dlouho , až se těsto nelepí na vařečku ani na hrnec (mě to trvalo zhruba 10 minut).

Do vychladlé hmoty zašleháme po jednom vajíčka , každé řádně vymícháme a až potom dáme další.

Na dva plechy dáme pečící papír a naneseme těsto rozděleno na poloviny.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články