Jaké rty máte a co o vás prozradí? Budete skutečně překvapení!

1227
Sdílejte

Má je i herečka Angelina Jolie
Charakteristika : Lidé, kteří mají velkou pusu, jsou rození pečovatelé. S láskou se starají o manžela, děti, babičku či sousedku. Vždy kladou zájmy ostatních před těmi svými, proto je často vidíte, jak ve volném čase někomu vypomáhají, případně ještě chodí krmit hladové kočky do parku. Je to i váš případ? Potom vám příroda nadělila do vínku silný mateřský cit a schopnost být trpělivými a dobrými rodiči.

Když je horní ret větší

Charakteristika: Jste rozený herec či herečka! Máte velký temperament, charisma a neuvěřitelnou potřebu být vždy středem pozornosti. A to se vám docela daří. Milujete totiž vše nevšední a originální – ať už jde o váš šatník (kde hrají prim výrazné modely a šperky), vůně či boty. Ve společnosti vystupujete sebevědomě, emotivní a nezřídka se uchýlíte k afektovaný chování. Vaši přátelé to už znají. Vědí, že jste anděl s ďáblem v těle.. A záleží jen na vaší náladě, co převáží.

Kam dál?

IQ výzva: Objevte 4 logické chyby na farmářském obrázku. Génius to zvládne za 6 vteřin

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Další články