Fantastický jablečný koláč s džemem: Přivítejte podzim touto pochoutkou z jablek, která si získá malé, i velké a navodí tu správnou atmosféru !

6060
Sdílejte


Když zašleháme asi polovinu mouky, přilijeme mléko a pokračujeme s moukou. Nakonec zašleháme ještě kypřící prášek do pečiva. Nyní do těsta přimícháme polovinu jablek.

Recept pokračuje na další straně

Těsto nalijeme na plech pokrytý pečícím papírem. Povrch uhladíme a navrstvíme hromádky džemu.

Následně naskládáme druhou polovinu jablek, posypeme krystalovým cukrem a dáme péct do předehřáté trouby na 180 ° C. Pečeme přibližně 25 – 30 minut. Pomocí špejle nebo párátka vyzkoušíme, zda je těsto dobře upečené a koláč vyjmeme. Odstraníme pečící papír.

Koláč necháme trochu vychladnout a posypeme práškovým cukrem. Nakrájíme ho a můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články