Famózní mini větrníky s čokoládovou a vanilkovou náplní skvěle vypadají i chutnají

6370
Sdílejte

Až budete mít hotové krémy, pusťte se do plnění mini větrníčků. Korpusy opatrně ostrým nožem rozřízněte vejpůl a na spodní díl navrstvěte s pomocí cukrářského sáčku nejprve vanilkový a pak čokoládový krém. Větrník přiklopte vrchním dílem korpusu. Takto naplňte všechno těsto. Větrníky dejte vychladit do lednice a poté podávejte posypané moučkovým cukrem. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články