Čokoládový koláč s tvarohovým krémem : Nejjednodušší a téměř bez práce. Dezert je jako z cukrárny !

19729
Sdílejte

Boky zarovnejte nožem a těsto rozřízněte na 4 stejné části. Každou část polijte sirupem, který si připravíte následovně: 50 g cukru rozmíchejte v 100 ml vody a přiveďte k varu. Povařte asi 2 minuty a nechte vychladnout. Přidejte 2 lžíce koňaku.

Recept pokračuje na další straně

Připravte krém. Smíchejte kysanou smetanu, tvaroh, kakao a kondenzované mléko. Vypracujte do hladka.

Sestavte koláč. Na podnos dejte první plát těsta a potřete 1/3 krému. Potom přiložte druhý díl těsta, zlehka přitlačte a potřete opět 1/3 krému. Pokračujte tímto způsobem a pak odložte koláč do lednice.

Připravte si polevu. Máslo smíchejte s mlékem a přiveďte do varu. Do horké masy přidejte nalámanou čokoládu a míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí. Koláč polijte rovnoměrně polevou a nechte ztuhnout. Nakrájejte a podávejte.

Přejeme dobrou chuť!

zdroj : skarbnychka-retseptiv

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články