Čokoládový koláč s tvarohovým krémem : Nejjednodušší a téměř bez práce. Dezert je jako z cukrárny !

19729
Sdílejte

40 g mléka

na sirup

100 g vody

50 g cukru

20 g koňaku / brandy

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Ve velké míse si smíchejte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl. V samostatné misce si vyšleháme vejce s cukrem, zakysanou smetanou a olejem. Potom do vaječné hmoty přimíchejte suchou směs. Mixérem vyšlehejte do hladka. Formu pokryjte pečícím papírem a vylijte do ní těsto.

Pečte ve vyhřáté troubě na 200 ° C asi 12 – 15 minut. Po uplynutí doby pečení zkontrolujte těsto pomocí dřevěné špejle. Pokud je těsto dobře upečené, vytáhněte jej z trouby a nechte vychladnout. Otočte ho a pečící papír dejte opatrně dolů.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články