Cikánské placky: Geniální jídlo za levný peníz, se kterým budete sklízet úspěch !

38040
Sdílejte


Mouku prosejeme a část smícháme se sodou, solí, cukrem, vejcem, zakysanou smetanou, rostlinným olejem.

Hmotu dobře promíchané a přidáme kefír při pokojové teplotě. Uhněteme těsto.

Tip : mouku přidávejte po částech, těsto by mělo být měkké a nelepivé, takže můžete použít méně mouky jako já.

Těsto dáme do sáčku a dáme na 30 minut do chladničky.

Recept pokračuje na další straně

Těsto rozdělíme na porce na kuličky, vyválíme válečkem a opečeme na rostlinném oleji .

Pokud děláte placky s náplní, pak těsto vyválejte na tenko, vyložte nádivku, zabalte a vyválejte válečkem.

Vezměte si libovolnou náplň podle svých představ a kefír lze nahradit přírodním jogurtem nebo zakysanou smetanou.

zdroj : souspark

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články