Známé jsou nové skutečnosti o smrti dětské hvězdy Tomáše Holého. Takto to opravdu bylo!

3533
Sdílejte

V osudný večer popíjeli s kamarády v hospodě, přičemž Tomáš později navrhl, aby se jeli projet autem. Po pár vypitých pivech to ale byla velká chyba, kterou si chlapci po chvíli i uvědomili. Autem se proto otočili a vraceli se zpět do hospody. V zatáčce nedaleko místa odkud vyrazily však vylétli s autem z cesty, narazili do stromu a skončili v příkopu. Mirek se po nehodě z bezvědomí probral a ihned se vyhrabal z auta aby pomohl Tomášovi. Mladý herec tam však byl zcela zaklíněn a pomoci mu nedokázal ani kamarád. Jelikož Tomáš na jeho slova nijak nereagoval, v šoku se rozutekl pro pomoc.

Přivolaní kamarádi ho ihned z auta vytáhli a začali mu dávat umělé dýchání. „Ani přesně nevím co všechno se dělo, byl to totální zmatek. Snažili jsme se ho oživit, ale bylo to marné. Vytáhli jsme ho z auta a byl celý od krve“, tvrdí kamarád Luboš Čipera. Druhý kamarád Juraj Kozáček se rozhodl, že bude utíkat po cestě a stopne někoho, kdo by jim pomohl a odvezl je do nemocnice.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články