Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

7395
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Do hrnce s hrubším dnem nalijeme mléko s vodou a přidáme máslo.

Přendáme na plamen , přikryjeme pokličkou a když se směs začne vařit, přidáme cukr, sůl a nakonec i mouku.

Za stálého mícháme, dokud nám nevznikne tuhé těsto , které neodlepuje od stěn.

Recept pokračuje na další straně

Do těsta jedno po druhém zašleháme vejce.

Těsto rozdělíme na polovinu. Připravíme si formu, na dno uložíme pečící papír a natřeme první polovinu těsta. Pečte v troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články