Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !

3145
Sdílejte

4. Když je maso měkké (cca 20 minut) , přidejte zelené bylinky pokračujte ve vaření po dobu cca 7-10 minut. Opět přidáme vodu, ale nenecháme ji tentokrát úplně vyvařit, je dobré, aby byla v masu i šťáva.

5. Mezitím, dokud se maso připravuje, osmahneme na jiné pánvi brambory na oleji a osolíme a nakonec ochutíme majoránkou. Nakonec promícháme s masem a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články