Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !

3145
Sdílejte

Postup:

1. Vepřové maso nakrájíme na kostky . Osmahneme na velké pánvi krátce na másle nebo oleji.

2. Přidáme rozdrcený česnek a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme k masu. Ochutíme solí, pepřem, paprikou a majoránkou. Podlijeme vodou a vaříme, dokud se voda nevyvaří.

3. Mezitím si syrové brambory nakrájíme na kostky, případně, pokud máme menší brambory, stačí je jen očistit, a použít v celku (ideální jsou nové brambory).

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články