Tahle zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány. Takovou jste ještě nejedli

14132
Sdílejte

Přikryjeme hliníkovou fólií a troubu vyhřejeme na 200°C. Pečeme 50-60 minut.

Připravíme omáčku. Smícháme smetanu, protlačený česnek a oblíbené koření podle chuti.

Několik minut před koncem pečení omáčkou polijeme maso. Vložíme do trouby a pečeme dozlatova.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články