Tahle zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány. Takovou jste ještě nejedli

14132
Sdílejte

Postup:

Z oleje, gulášového koření, medu a piva uděláme marinádu. Na plech uložíme brambory a potřeme tenkou vrstvou marinády. Zbylou využijeme k masu. Cibuli nakrájíme na kolečka a položíme na brambory. To samé uděláme i se slaninou.
Navrch položíme marinovanou krkovičku.

Celý proces opakujeme a ukládáme jednu vrstvu za druhou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články