Snadná a nízkonákladová pizza z pánve podle receptu Jamieho Olivera se stala světovým hitem

3171
Sdílejte

Do misky nasypejte hladkou mouku, přidejte zbylou vodu a uhněťte těsto. Nejlépe to jde rukama, můžete si ale pomoci i elektrickým hnětačem. Když se vám těsto na ruce či metličky hnětače přestane lepit, nechte ho půl hodinky odstát.

Mezitím, než se těsto uleží, připravte si rajčatovou omáčku na potření korpusu pizzy.

Do mísy dejte jednu polévkovou lžíci rajčatového koncentrátu, tři polévkové lžíce vody, prolisovaný stroužek česneku, lžíci oregana a důkladně promíchejte. Omáčka je připravena.

Zhruba po hodině rozválejte odpočaté těsto na velikost pánve. Můžete jej také vložit dovnitř a vytahat do stran pomocí prstů. Pak těsto v pánvi můžete rovnou nechat, opéká se na suché pánvi. Těsto často kontrolujte. Až jeho okraj zčervená, přetočte placku na druhou stranu.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články