Do misky nasypejte hladkou mouku, přidejte zbylou vodu a uhněťte těsto. Nejlépe to jde rukama, můžete si ale pomoci i elektrickým hnětačem. Když se vám těsto na ruce či metličky hnětače přestane lepit, nechte ho půl hodinky odstát.
Mezitím, než se těsto uleží, připravte si rajčatovou omáčku na potření korpusu pizzy.
Do mísy dejte jednu polévkovou lžíci rajčatového koncentrátu, tři polévkové lžíce vody, prolisovaný stroužek česneku, lžíci oregana a důkladně promíchejte. Omáčka je připravena.
Zhruba po hodině rozválejte odpočaté těsto na velikost pánve. Můžete jej také vložit dovnitř a vytahat do stran pomocí prstů. Pak těsto v pánvi můžete rovnou nechat, opéká se na suché pánvi. Těsto často kontrolujte. Až jeho okraj zčervená, přetočte placku na druhou stranu.
Recept pokračuje na další straně