Slovenku opustil těsně před porodem, ona mu posílá silná slova! Co na to říkáte?

1604
Sdílejte

Tak moc jsem si přála, abys tam byl a řekl mi, že všechno zvládnu a že si v tom se mnou. Ty si však vyspával kocovinu po halloweenském večírku tak jako vždy. Tak velmi to bolelo, když sis místo nás vybral večírky, párty, alkohol a vztahy na jednu noc. To vše pro tebe znamenalo více než my. Vůbec tě nezajímalo, že já jsem se toho musela vzdát a pro naše dítě dospět a začít se chovat rozumně. Ani to, že jsem musela přerušit školu a přistěhovat se zpět k rodičům, kteří mi museli s dítětem pomoci, protože sama bych to nikdy nezvládla.

Ale když jsem se podívala na ten malý uzlíček, moje priority a hodnoty se v ten moment zcela změnily. Já ti však i přes toto všechno chci poděkovat za to, že si nás nechal a odešel si. Oba teď víme, že by to jednoho dne přišlo tak či tak a pro mě či pro ni je mnohem lepší, že se tak již stalo. Nedovolil si jí, aby tě poznala a také si ji ušetřil té bolesti, aby tě viděla odcházet. Chtěla bych ti však poděkovat ještě za něco.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články