Salko buchty jako dech: Ochutnali jsme je přes víkend a dnes peču zas, lepší pečivo jste nejedli!

27816
Sdílejte

80 g změklého másla

150 g hladké mouky

50 g moučkového cukru

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do mísy si nalijeme teplé mléko, přidáme sůl, rozdrcené droždí, cukr, vajíčka a důkladně rozmícháme metličkou nebo vidličkou. Pak přidáme mouku, zapracujeme změklé máslo a vypracujeme hladké těsto. Vložíme ho do čisté mísy, přikryjeme potravinářskou fólií nebo sáčkem, na to bavlněnou utěrkou a necháme nakynout 1,5 – 2 hodiny.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články