Rychlé a křehoučké polštářky z listového těsta: Měli takový obrovský úspěch, že klasické větrníky už nedělám !

80365
Sdílejte

3. Pudink bez vaření si vyšleháme ve studeném mléce. Vyšleháme si i smetanu a obě hmoty spojíme. Pudink můžete udělat i klasický vařený, nechat vychladnout a následně vmícháte do šlehačky.

4. Upečené těsto rozřízneme uprostřed. Na jednu polovinu naneseme krém pomocí cukrářského sáčku, položíme vrchní část těsta a máme hotovo.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články