Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

3143
Sdílejte

Příprava okurek

Ve velké nádobě promíchejte vodu, ocet, cukr a sůl. Vše nechte vařit několik minut a pak nechte vychladnout. Nyní napěchujeme umyté okurky do sterilizovaných sklenic, zalijte nálevem až povrch a zavřete sklenice víčkem.

Sklenice napěchujeme do většího hrnce a zalijte vodou asi do poloviny. Když voda začne vřít, přikryjte hrnec pokličkou a vařte dalších 15 minut. Vyberte sklenice, zabalte je do deky a nechte do druhého dne pomalu chladnout. Uložte na tmavé a chladné místo. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články