Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

3143
Sdílejte

Do hlubšího plechu nalijte trochu vody, napěchujeme do něj čisté zavařovací sklenice a při teplotě 100 ° C jejich sterilizujte asi 20 minut. Nezapomeňte vysterilizovat i víčka, které by měly být ponořené ve vodě, abyste dostali nečistoty i ze závitů.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články