Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

3143
Sdílejte

Pro přípravu těchto kyselých okurek použijte následující množství surovin. Kolik kilogramů okurek máte, tolik litrů vody použijte. Ocet nalijte v poměru 1: 4. Například, pokud máte 1 kilogram okurek, potřebujete 1 litr vody, 250 ml octa a dvě polévkové lžíce soli a cukru.

Nyní si umyjte okurky a mezitím si sterilizujte sklenice.

Recept pokračuje na další straně

Sterilizace sklenic

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články